Clary Sage –> Hor(ror)monen


Als je hormonaal in balans bent is het mogelijk dat je PMS klachten verdwijnen, je je sterker in je energie voelt, migraine aanvallen verlicht of zelfs uitblijven en daarbij hoeft die maandelijkse periode echt niet pijnlijk te zijn!

Ook klachten zoals hormonale acné kun je in balans krijgen. Mijn huid is lang niet zo heftig zoals normaal. En de plekjes die er zijn stip ik aan met Thieves waardoor een ontsteking geen schijn van kans maakt! Voel je je toch wat prikkelbaar denk dan aan de olie Stress Away als bijdrage aan extra ontspanning. Stress heeft namelijk ook een negatieve invloed op ons hormoonstelsel.

Mijn dagelijkse Hormoonprotocol: ’s ochtends & ’s avonds 2 druppels Clary Sage op mijn onderbuik & stuitje Tijdens menstruatieperiode naar behoefte (is ook pijnverlichtend) vaker smeren. Als je heel hevig bloed kun je ook eens denken aan de olie Cypress die een positieve invloed kan hebben op het vloeien.

Stress Away gedurende dag, naar behoefte.

#migraine #menstruatie #hormonaleacne #yleo #hormoonbalans #hormoonschommeling #youngliving #Cypress #stressaway #clarysage #pms #iOlie

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven