Copaiba vs CBD/Cannabis olie

Als je een gesprek begint over oliën dan zijn heel veel mensen direct bekend met de populair CBD/wiet olie tegenwoordig. Helaas is daar een hoop rommel van op de markt en hoor je er ook minder goede verhalen over.

Marijuana bevat beta-caryophyllene. Het is wetenschappelijk bewezen dat dit bestanddeel ingezet kan worden bij pijn, ontstekingen en tevens een rustgevende werking heeft. Het ondersteunt het immuunsysteem en blokkeert pijn zonder je centrale zenuwstelsel te beinvloeden.

Copaiba van Young Living bevat ook beta-caryophyllene, maar liefst 55%! Vele malen hoger dan de gemiddelde wiet olie. Tevens is Copaiba hoog in sesquiterpene level en daardoor draagt het bij aan emotionele balans, op welk vlak dan ook.


Eigenschappen Pijnstillend, antibacterieel, ontstekingsremmend, ontsmettingsmiddel, stimulans (bloedsomloop en luchtwegen stelsel).

Gedocumenteerd gebruik Amandelontsteking, artritis, angst, bloeden, bloedingen, blaas aandoeningen (blaasontsteking, infectie), fibromyalgie, herpes gonorroe, huidaandoeningen, infecties (bacterie), insecten beten, insecten afweermiddel, keelpijn, luchtwegen problemen (bronchitis, sinusitis), lupus, maagzweren, MS, nieren aandoeningen (infectie), ontstekingen (in-, en uitwendig), pijn, reuma, spierpijn, tumoren, urinewegen en wonden.

Invloed lichaam stelsel hart en bloedvaten-, luchtwegen-, en zenuwstelsel, spieren en botten, emotionele balans en de huid.

Aromatische invloed opwekkend en ontspannend

Mentale spirituele invloed Copaiba word al heel lang gebruikt voor bloedingen en voor in-, en uitwendige wonden. Dit is spiritueel ook erg belangrijk. Als we ons vasthouden aan emotionele wonden die ons niet langer dienen, dan projecteren we een slachtoffer bewustzijn in de toekomst. Dit leidt tot innerlijke conflicten en angst voor de ziel en haalt ons weg van ons ware doel en onze verbinding met het goddelijke. Copaiba stelt ons in staat om onze wonden te zien en biedt hulp met emotionele opheldering terwijl het spirituele bescherming geeft. Voor degenen die stress en angst bestrijden op het werk of thuis, biedt Copaiba veiligheid en aarding. Het helpt ons met het “in het hier en nu” te blijven, in plaats van in het verleden te blijven hangen of teveel bezig zijn met de toekomst.

Gebruik

verdund – 50:50 verdunning (1 deel essentiële olie: 1 deel V6/ plantaardige basisolie). vervolgens,

• Breng enkele druppels (2-4) op het gewenste gebied.

• Toepassen op de chakra’s / reflex punten.

• Diffusen, of inhaleren.


• Kan worden gebruikt als voedingssupplement. 1 druppel olie in bijv. 1 theelepel honing. 1:4 verdunnen in vloeistof. Hoewel het kan worden gebruikt als een voedingssupplement, is het raadzaam niet te gebruiken op deze manier voor kinderen onder de 6 jaar.

bron: http://www.experience-essential-oils.com

#sesquiterpene #kanker #wietolie #olie #ontspannend #wietolie #rustgevend #essentialoils #marijuana #ontsteking #grounding #yleo #Healthy #betacaryophyllene #pijn #cbdolie #copaiba #youngliving #pmdd #healthylifestyle #reuma #emotionele #cbd #yl #pms #angst #iOlie #balans

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven