Dé vrouwenolie; PPP komt weer!!

Progessence Phyto Plus heeft mij ENORM geholpen tijdens mijn persoonlijke ontwikkeling. Het draagt bij aan hormoonbalans, zorgde voor een goede ondersteuning bij het stoppen van mijn anti-depressiva en gaf me veel meer rust. De pijn die ik had door fibromyalgie nam af en zo kan ik nog meer voordelen opnoemen! Wil je meer weten klik dan eens hier voor de zoekresultaten van Pinterest.

Deze olie heeft heel veel mooie voordelen en is echt een musthave voor vrouwen! RESERVEER JE FLESJE NU ALVAST! Dit soort olien zullen maar beperkt te bestellen zijn, 1 per account. De eerste dag is het vaak mogelijk om toch tijdelijk meerdere te bestellen, als je nu reserveert dan zal ik die van jou met voorrang bestellen!

Dit is een serum dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen. Het is een natuurlijk progesteron supplement dat naast essentiële olie en kokosolie ook “wild yam extract” bevat. Deze staat bekend om het feit dat het de vrouwelijk menstruele cyclus in balans kan brengen.

Daarnaast brengt deze olie ook ontspanning en rust, dus ook goed te gebruiken voor het naar bed gaan.

Dit serum bevat tevens (sinds mei 2015):

 1. Copaïba – een zeldzame olie die de respons van het lichaam na verwonding verminderd (ontsteking etc.). Daarnaast werkt het pijnstillend voor spieren en banden.

 2. Peppermint – voor een normale stofwisseling en een betere focus. Kan andere oliën versterken.

 3. Sacred Frankincense – stimuleert het limbisch systeem in de hersenen. Opent het kruinchakra. Geeft ontspanning.

 4. Bergamot – gaat o.a. stress tegen en geeft rust.

 5. Clove – helpt het immuunsysteem en is goed voor het algehele systeem

 6. Rosewood – goed voor de huid en voor emotionele balans.

 7. Tocopherol (vitamine E)

 8. USP-grade progesteron (wild yam extract)

Gebruik bij:

Trauma na misbruik, menstruatieklachten, onvruchtbaarheid, PMS, stress, huidproblemen, mood swings, andere hormonale klachten bij vrouwen zoals endometriose, migraine, pos, nachtzweten, opvliegers.

Hoe gebruik je de olie?

 1. Onverdund

 2. Breng 2x daags enkele druppels aan op de vitaflex punten van de geslachtsorganen. Die zitten aan de binnenkant en buitenkant van de voet tussen enkel en hiel.

 3. En breng 2x daags een druppel aan op de binnenkant van je onderarm.

 4. Breng eventueel ook nog enkele druppels aan (2-4) in de nek of ergens waar de huid dun is.

Veelgestelde vragen kun je HIER lezen.

#rosacea #musthave #fibromyalgie #onbalans #dagcreme #migraine #yleo #progesteron #WildYam #hormoonbalans #acne #endometriose #nachtzweten #youngliving #vrouwenolie #opvliegers #pcos #afvallen #progessencephytoplus #libido #pms #iOlie #hormonen

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven