Dat is niks voor mij! Toch?


Ik maak de keus om momenten niks te moeten en ik heb ook de keus om me de hele dag met mijn ‘werk’ bezig te houden. Dat doe ik omdat ik het wil! En natuurlijk heb je wel eens een heleboel zaken tegelijk die geregeld mogen worden, maar hé MOET dat nou echt? Of WIL ik het? Als het nu niet moet dan kan het morgen ook. Time management, van groot belang!

Ik had vroeger een agenda maar deed er nooit iets mee, tegenwoordig schrijf ik m helemaal vol met alles wat in me opkomt. Zelfs de kleine dingetjes die ik wil regelen schrijf ik op zodat ik in mijn hoofd meer ruimte heb en ik daardoor beter kan nadenken.

Mijn ervaringen delen over de oliën en mensen hierin begeleiden; dat is wat ik het liefste doe. En het gaat me super gemakkelijk af. Het is namelijk het gesprek van de dag, mensen willen gezonder leven. Meer pure voeding tot zich nemen, producten zonder al die synthetische middelen gebruiken en zichzelf happy & healthy voelen. Tadaaa.. Mijn slogan!

Als ik mensen vertel over de oliën dan hoor ik regelmatig: “Maar dat is echt niks voor mij!” Trust me, het is wat voor IEDEREEN! Je wilt je prettig in je lijf voelen, je wilt je blij en gelukkig voelen. Je wilt je lijf voeden en niet alleen maar vullen. Dus waarom zouden de olien niks voor jou zijn? Je denkt dat het te zweverig is? Je gelooft er niet in? Ik heb nieuws voor je, je hoeft er niet in te geloven om het te laten werken. Het werkt.

Dat pure voeding belangrijk voor ons is weten we wel maar wist je ook dat wat je OP je huid smeert ook in je lichaam terecht komt? Ga eens op je beauty producten kijken die je in de badkamer hebt staan. Kijk eens bij de ingrediënten, vaak is het een hele waslijst en kan je de helft van de namen niet eens uitspreken. Wist je dat alles invloed heeft op je lichaam & geest? En dus ook de hormoonverstorende stofjes die jij dagelijks op je huid smeert? Ook ons huis reinigen we met de meest chemische rommel, je ademt het in en je huid komt er mee in aanraking. Maar, zegt men dan, het maakt zo lekker schoon en zorgt ervoor dat alle bacteriën gedood worden. Ja vind je het gek met al die chemicaliën! Wat nou als je zou kunnen schoonmaken met een product wat puur natuur is, wat nog beter reinigt en gelijkertijd een positief effect heeft op ons gestel?

De natuur heeft ons zoveel te bieden maar we maken er nog steeds niet optimaal gebruik van. En dan zeggen mensen bij de oliën nog steeds; het is niks voor mij. Alleen besef je wellicht nog niet wat voor invloed het kan hebben als je wel producten gaat gebruiken die vriendelijk zijn op alle mogelijke manieren. Je zit nog in de ontkenningsfase; want dat heb ik toch allemaal niet nodig? We willen toch voor onszelf zorgen? Jij wilt toch investeren in je gezondheid? Jij bent het belangrijkste wat er is, zonder jezelf goed te verzorgen kun je niet jouw mooiste leven leiden. Jij hebt de keus om voor jezelf te kiezen.

“Ja maar……” “Zo ben ik nu eenmaal” “Mijn huid is nou eenmaal gevoelig” “Ik heb geen geld” “Wat als…” “Het werkt voor mij toch niet…” Excuus, excuus, excuus.

Stop ermee en ga voor jezelf kiezen. Dat is altijd een goede keuze! Doe wat je leuk vind en bedenk hoe mooi het kan zijn als essentiële oliën je hierbij kunnen ondersteunen. Je krijgt meer energie, slaapt beter, voelt je minder vaak ziek. je huid gaat stralen, je krijgt meer zelfvertrouwen en zo valt er nog veel meer te verbeteren op emotioneel gebied. Laat issues uit het verleden los, kom van negatieve overtuigingen af en ga leven zoals jij het wilt! En wat als die oliën nou werken he? Best eng eigenlijk he dat jij wél dat gelukkige leven kan gaan leiden toch? Zonder het gevecht met jezelf. Je wilt dat geweldige gevoel toch delen? Net als dat mensen delen als ze naar een goede film zijn geweest, dat vertel je toch iedereen? Zo werkt het ook met de oliën, iedereen heeft baadt bij de oliën. Het is ook niet de vraag óf het werkt. Men kent het niet en is sceptisch, dat mag! Maar hoe kan je ergens over oordelen als je het nog nooit geprobeerd hebt? Je kunt ook niet oordelen over een film als je alleen maar de filmposter hebt gezien. Investeren in je gezondheid is altijd goed, wat houdt je dan nu nog tegen om het te gaan ervaren?

Ik ben begonnen met de Premium Starterkit, daar zitten 12 olien in en kun je zo ontzettend veel mee doen en het is de beste koop voor je portomonnee, ook al is het een grote investering. Als je de producten los zou kopen ben je veeeeeel meer kwijt. Ik koos voor de kit van Young Living omdat ik het beste van het beste wilde. Dat vond ik mezelf waard ook al had ik de financiele middelen niet, ik moest m hebben en dat is gelukt! Verkoop iets in huis, werk een dagje extra, doe er wat aan om het geld ervoor te hebben en investeer in jezelf. En als je dan toch behoefte hebt aan meer geld, denk dan eens aan de mogelijkheden die Young Living heeft voor jou om er je business van te maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend via email de informatiebrochure op.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Natuurlijk! Laten we een informatie avond inplannen of gewoon 1 op 1 contact. Bij jou, bij mij of waar dan ook en ik vertel je vanuit mijn enthousiasme meer over de olien. Ik ga je niks verkopen maar wil je meenemen in de wondere wereld van de olien zonder zweverige shit maar puur vanuit ervaring & mijn liefde voor Young Living. Het kost je niks, het levert je juist alleen maar een hoop op 😉 Tot snel!

Mail nu!

#yleo #burnout #info #youngliving #infoavond #gezondheid

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven