Het coronavirus; versterk je immuunsysteem!

De hele wereld is in de ban van het coronavirus. Mijn inziens echt tot het panische aan toe. Het is een griepvirus mensen.... Er hebben al zoveel griepvirussen de revue gepasseerd, elk jaar weer een griepepidemie en dan hoor je wel wat berichten in het nieuws hoelang deze al aanhoudt maar niet de hysterie zoals nu... Wist je dat teveel stress juist averechts werkt en onze weerstand aanzienlijk verlaagd?


Naast de mondkapjes en handgels die de toonbanken over vliegen ter preventie, is het nóg beter om je lichaam te versterken van binnenuit. Niet alleen ik maar ook alle gezondheidsexperts haken hier op in momenteel.


Het lichaam is slim, het zelfgenezend vermogen is groot als je tenminste goed voor jezelf zorgt!


- Eet pure, onbewerkte voeding met veel groenten & fruit. Vermijd gluten, lactose en suikers zoveel mogelijk. Deze tasten onze darmflora aan, welke erg belangrijk is voor een goed werkend immuunsysteem.

- Beweeg! Wees voorzichtig met intensieve krachttraining. Dit kan je lichaam teveel belasten. Wandelen in de buitenlucht is altijd een goed idee.

- Ontspan! Teveel stress heeft veel negatieve effecten op onze gezondheid. Je zenuwstelsel raakt overbelast, je darmen van slag, hormonen uit balans. En al met al staat je immuunsysteem continu aan.

- Slik orthomoleculaire supplementen om je zelfgenezend vermogen te versterken en je lichaam te ondersteunen.

Deze blog ben ik gaan schrijven, juist om het laatste. Namelijk de supplementen.

Er zijn al vele blogs te vinden met bovengenoemde tips over hoe het coronavirus te voorkomen en supplementen worden vaak benoemd. Alleen ren nu niet direct naar de drogist voor een huismerkje of Lucovitaal supplement. Deze bevatten namelijk vaak veel opvulstoffen en de dosering is laag. Je denkt goed bezig te zijn maar ondertussen belast je je lijf alleen maar. Synthetische toevoegingen kunnen vaak moeilijk worden afgebroken door ons lichaam waardoor het oa onze lever alleen maar moeilijker wordt gemaakt.


Ik werk zelf samen met de Bewuste Drogist en lever supplementen van diverse merken waaronder Vitakruid, Orthica en Vitals. Dit zijn hoog gedoseerde orthomoleculaire supplementen met een hoge opneembaarheid.

Deze supplementen & doseringen raad ik je aan om te gaan gebruiken om je zo goed als mogelijk, naast de eerder genoemde tips, te versterken tegen welk virus dan ook:


- Vitakruid gebufferde vitamine C (3-4 capsules, verspreid over de dag innemen)

- Vitakruid vitamine D&K2 druppels (eerste 2 weken 4 druppels per dag, daarna 2 druppels per dag)

- Arctic Blue Omega 3 (5-10ml per dag)

- Metagenics Zink (1 tablet per dag)

- AOV Selenium (1-2 capsules per dag)


Aan de slag ermee? Als je nu bestelt betaal je geen verzendkosten op bovengenoemde pakket! Prijs & info via email op te vragen info@puur22.nl.


Er zijn sowieso een aantal basis supplementen die ik iedereen aanraad. Vanuit de uitslagen van de EM bloedtesten zie ik namelijk veel dezelfde tekorten. Waaronder B12, vitamine D, magnesium en Omega 3. Je kunt via mij een basispakket bestellen die deze 4 supplementen bevat. Mail voor meer info & de prijs naar info@puur22.nl.


Ook ben ik groot voorstander van het gebruik van etherische olien! Een diffuser aanzetten in huis kan bacteriën & virussen doden en de kans op besmetting minimaliseren. Tevens het aanbrengen van olien op de huid of olien zoals Thieves en Oregano innemen kan heel goed ondersteunen. Ze werken zeer bacterie/virusdodend. Mits je olien van therapeutische kwaliteit gebruikt zoals Young Living. Meer info hierover op www.iOlie.nl.

178 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven