Mexicaanse salade met nacho's

Bijgewerkt: 18 mrt 2020

Omdat ik altijd zoveel vraag krijg naar de recepten van gerechten die ik maak en post op Instagram heb ik besloten om ze te gaan delen via mijn blog hier!


Vanavond aten we een mexicaanse salade met nachochips. En degenen die mij kennen weten dat je me kunt wakker maken voor nacho's met kaas en chilisaus dus je snapt dat deze salade een van mijn favorietjes is! En ook de kids zijn er dol op.


Je kunt de dressing prima zelf maken maar ik heb gekozen voor de saladeverrijker van HAK. Ik gebruik zelf never nooit pakjes & zakjes in de keuken maar voor deze salade maak ik een uitzondering. De ingrediënten van de saladeverrijker zijn allemaal prima, zonder rotzooi. Dus maak het jezelf eens makkelijk! Al viel dat voor mij niet mee om deze stap te zetten hoor ;)


Dit heb je nodig:

  • zakje (bonte) sla

  • 1-2 zoete aardappel (gekookt en in blokjes)

  • 1 avocado

  • 150 gram gerookte kip, kipdijfilet flakes (AH) of falafel als je plantaardig wilt eten

  • HAK Saladeverrijker Mexicaans (of zelf maken van kidneybonen, mais, paprika, olijfolie extra vierge, appelazijn, tomatenpuree, knoflookpoeder, peper, zout, peterselie en chili vlokken)

  • Paar handjes Doritos Naturel chips

Zo maak je het:

Snij de avocado in stukjes. Als je gerookte kip gebruikt snij deze in reepjes.

Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een schaal of kom en smullen maar!


237 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven