Mijn natuurlijke antidepressiva

Jarenlang heb ik antidepressiva geslikt voor mijn angst & paniekstoornissen. Ik had het zo heftig dat ik zelfs periodes de deur niet uitkwam en me dus compleet afschermde van de buitenwereld. Maar het was nou eenmaal zo, een leven zonder de antidepressiva kon ik me niet voorstellen. Zat ik nou daadwerkelijk letterlijk in mn vel door deze pillen? Nouuuuuu… Nee.. Het haalde de scherpe randjes eraf maar de oplossing was het niet. En dit bericht van de Volkskrant vond ik echt schokkend! Het gaf me zelfs ook negatieve effecten. Ik zag het leven vaak genoeg niet meer zitten en mijn mindset werd er niet beter op. Ook de leuke dingen verdwenen aangezien het me enorm had afgevlakt en zo kon ik niet meer genieten. En nee, ook niet van sex.

Ik ging op zoek naar alternatieven en sinds ik met de olien in aanraking kwam las ik steeds meer over ondersteuning op een natuurlijke manier. Er zijn zelfs onderzoeken gedaan naar het effect van Lavendel tov Paroxetine (antidepressiva) welke ik JAREN geslikt heb! (zie hier) Hieruit bleek dat Lavendel zelfs een beter effect had dan dat smerige chemische goedje.

Inmiddels ben ik al 3,5 jaar van de antidepressiva zooi af en gebruik ik alleen nog mijn olien, ook als het gaat om andere medicatie. Zelfs geen ibuprofen of paracetamol meer hier in huis.

Enkele olien die mij nog dagelijks ondersteunen op dit gebied zijn: – Lavender, Clary Sage, Bergamot & Lemon (inname dmv een capsule) – Stress Away (ontspanning) – Valor (zelfvertrouwen, meer balans & verlicht paniek) – Vetiver (meer rust in het hoofd) – Life 9 (probiotica)

De capsule die ik neem heeft meerdere voordelen, deze gebruik ik namelijk ook voor meer hormonale balans waardoor de PMS/PMDD klachten die ik voorheen had extreem verminderd (sommige zelfs verdwenen) zijn.

Ben je benieuwd hoe de olien jou kunnen ondersteunen? Neem dan contact met mij op en vertel je verhaal. Ik help je er graag bij!

#stoornis #vetiver #paroxetine #capsules #natuurlijk #emetofobie #v6 #straatvrees #peppermint #antidepressiva #natuurlijkalternatief #mlm #Bergamot #vliegangst #lavendel #depressie #depressief #joy #youngliving #fobie #pmdd #healthylifestyle #valor #antidepressiva #stressaway #puurnatuur #clarysage #depri #gezondheid #pms #angst #zelfmoord #lavender

10 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven