Starterkit Challenge Dag 1: Geef jezelf even rust

Welkom bij dag 1 van de 10 daagse Premium Starterkit challenge.


Dag 1: Geef jezelf even rust!

In deze challenge krijg je elke dag tips & ideeën hoe je de olien uit de Starterkit allemaal kunt gebruiken. Aan de rechterkant van de pagina kun je je mailadres invullen zodat je de challenge in je mail ontvangt en geen dag vergeet of overslaat! We beginnen de challenge met een stukje ontspanning. Daar zijn we tegenwoordig hard aan toe. We werken allemaal hard, zijn continu met de kinderen bezig, willen ook nog een sociaal leven ernaast hebben en stellen hoge eisen aan onszelf wat we allemaal af ‘moeten’ hebben op een dag voordat we onszelf een momentje rust gunnen.

Met de eerste tip kun je elk moment van de dag een rustmoment inlassen, zelfs als je aan het werk bent! De olien doen hun werk wel. Je werkt door maar voelt je minder gehaast en gestressed waardoor je prestaties uiteindelijk ook verhogen. Je hebt meer concentratie en maakt taken af en begint niet aan 10 dingen gelijk om vervolgens aan het einde van de dag jezelf af te vragen: “Wat heb ik vandaag nou eigenlijk écht gedaan?!”

Rust en ontspanning zijn belangrijk om ons lichaam te kunnen functioneren zonder dat we in een overlevingsmodus gaan. Teveel stress zorgt voor een hoog cortisol gehalte wat niet verwerkt kan worden door je lichaam en je hormonen raken uit balans. Daarbij is gezonde, voedende voeding van groot belang als energiebron. We hebben weinig tijd en pakken snel naar een makkelijke maaltijd die vaak bomvol koolhydraten, suikers en E-nummers zitten die ons wel vullen maar totaal niet voeden en geven ons dus niet de energie die we nodig hebben. Als je meer wilt weten over gezonde voeding zonder ingewikkeld dieet stuur me dan een mailtje: info@iOlie.nl

Dag 1: Geef je zelf even rust Neem even een momentje voor jezelf, volg de tips op en laat onder deze post weten wat je ervaart!

Wil je een mailtje ontvangen en zo geen enkele dag missen? Vul je mailadres in!


E-mail *

#challenge #dag1 #ontspannen #premiumstarterkit #etherischeolien #yleo #epsomzout #10dagenchallenge #slapeloosheid #yoga #youngliving #stressaway #meditatie #iOlie #lavender

2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven