Ā 

Valor II is weer verkrijgbaar!

Even een extra blogpost vandaag!

Valor II is namelijk weer te bestellen een aangezien ik deze olie iedereen kan aanraden, een extra berichtje dus!

Ik ga morgen (donderdag 6-4) een snelle bestelling doen. Wil je de olie meebestellen? Mail me dan nu gelijk: info@iOlie.nl Hij zal zeer zeker snel weer uitverkocht zijn! šŸ˜¬

De olie is een kracht gevende mix van essentiƫle oliƫn dat zowel het fysieke als de spirituele aspecten van het lichaam ondersteuning geeft, om gevoelens van kracht, moed en zelfvertrouwen te verhogen in tijden van tegenspoed. De olie is bekend om zijn beschermende kwaliteiten en kan het lichaam helpen om zelf zijn balans en richting te corrigeren. Valor kan ook worden gebruikt voor rug-gerelateerde aandoeningen, zoals scoliose en pijn en kinderen die hyperactief zijn of worstelen met ADHD kunnen ook ondersteuning vinden met deze olie, net als bij Peace & Calming essentiƫle olie.

Waarom wordt deze geweldige olie ā€œde Chiropractor in de flesā€ genoemd? De reden van deze bijnaam is; de frequentie (MHz) dat de Valor olie resoneert is 47 MHz. Het normale bereik van de menselijke wervelkolom ligt tussen de 45-55 MHz. Het optimale niveau van een gezonde wervelkolom is 48 MHz. Door de frequentie van Valor, heeft het de macht om ons fysieke, mentale en emotionele lichaam elektrisch uit te lijnen door de herschikking van de wervelkolom. Wanneer dit gebeurt krijgen we de moed om nieuwe dingen aan te nemen en we zijn beter in staat om oude patronen die niet werken voor ons, los te laten.

TIPS:

Angst, paniek, nervositeit, shock, spanning & fobie wrijf 2 dr. onder de voeten, nek en op de borst en adem diep in, of wrijf 1 druppel op de polsen, of wrijf 1 dr. in de handen warm en maak een kommetje over de neus en mond en adem diep en rustig.

Doorbloeding 2 dr. op de polsen en in de nek.

Gewrichtspijn wrijf 2-4 dr. over de gewrichten.

Ischias masseer 2 dr. op de hiel en onderkant van de hakken.

Negatieve energie masseer 2 dr. op de slapen en de nek om het negatieve te weren en de energie te verhogen van je innerlijke kracht.

Ruggengraat uitlijnen & rugpijn Valor olie word ook wel ā€œde chiropractor in het flesjeā€ genoemd. Druppel de olie, 6-8 dr. over de ruggengraat, strijk zachtjes de olie uit (geen druk!) en laat de olie intrekken. 2 dr. op de binnenkant van beide voeten en wrijf het uit vanaf de grote teen t/m de hak (reflexpunt ruggengraat). Masseer 2-4 dr. met V6 op het gewenste gebied.

Slaapstoornis wrijf de olie onder de voeten voor het naar bed gaan.

Snurken smeer 1-2 dr. onder de grote teen

Stijve nek masseer de nek met 2 dr. olie.

TMJ syndroom (pijn rond de kaak of functie verlies) wrijf de olie 2x per dag op de kaak in de ochtend en voor het slapen gaan, totdat de pijn verdwenen is.

Zelfvertrouwen, innerlijke kracht & moed masseer 2 dr. over het hart, nek, slapen en polsen. Of wrijf 1 dr. in de handen warm en maak een kommetje over de neus en mond en inhaleer het rustig in. Of masseer 2 dr. onder de voeten. Bijv. voor een belangrijk gesprek, optreden of presentatie.

VALOR II 5 ML ā‚¬24,80

#Scoliose #yleo #Tmjsyndroom #slapeloosheid #slaapstoornis #youngliving #valor #rugpijn #Chiropractor #zelfvertrouwen #snurken #angst

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Ā