Weg met hooikoorts!


Voorheen slikte ik elk jaar dagelijks een pilletje, elke ochtend die mijn klachten verminderde. Helaas was het elk jaar weer uitzoeken welke er nu zou werken. Zelfs medicatie van de huisarts was niet altijd effectief. Ik zocht naar een natuurlijk alternatief en gelukkig had ik al snel gevonden welke mix ik daarvoor zou kunnen gebruiken: Lavender, Peppermint & Lemon.

Deze mix ik in een roller en druppel ik in een neusinhaler. ’s Morgens smeer ik de mix op mn neusvleugels, achter mn oren en in mijn nek. En soms is 1x voldoende die dag, maar zodra ik toch weer klachten krijg is het heel simpel; de olien opnieuw aanbrengen of even flink inhaleren uit mn inhaler. Je mag het zo vaak herhalen als nodig is.

#hayfever #hooikoorts #yleo #peppermint #natuurlijkalternatief #youngliving #100natuurlijk #lemon #hooikoortsmix #lavender

0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven