Wow! Mijn haar groeit!

Ik schreef al eerder op mijn blog & social media over de groei van mijn haren. En ik blijf het zeggen; wow! Heel lang had ik een korte, schuine bob als kapsel en toen ik er klaar mee was en het lang wilde laten groeien, ging dat niet bepaald snel. Tot ik besloot dat ik ermee aan de slag wilde gaan met producten van Young Living. Op een natuurlijke manier zonder al die chemische middeltjes bij de meeste kappers en drogist/supermarkt. Het kan echt. En je haar & mind is je dankbaar 😉

Wat ik ging gebruiken voor snellere haar & nagelgroei vertel ik je graag!

– Ik drink dagelijks 60ml Ningxia Red – Was mijn haar met Young Living Copaiba Mint shampoo & conditioner (Was je haar niet elke dag maar 1x per 2 of 3 dagen) – Na het douchen gebruik ik mijn zelfgemaakte anti-klitspray

En that’s it! Dat wil toch iedere vrouw?

Ik geef je graag de mogelijkheid om het te proberen en heb een mooi pakket voor je samengesteld. Ben je benieuwd? Stuur me dan een mail.

#Ningxiared #zelfmaken #haar #haarspray #yleo #shampoo #mint #zelfmaken #haren #copaiba #sneller #antiklit #groei #youngliving #conditioner #kapper #haargroei #spray #verzorging #diy #antiklit #iOlie

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven