DE PRAKTIJK

De belangrijkste drijfveer voor mij achter Puur22 is een diep verlangen om personen op lange termijn te helpen in het bereiken van hun doelen op het gebied van een gezonde(re) leefstijl. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij bestaande klachten of je wilt een meer bewuste leefstijl creëren, het is allemaal mogelijk. Als voedingsdeskundige & orthomoleculair suppletieadviseur kan ik je op basis van je verhaal, aangevuld met eventueel een EM bloedtest en/of iTOVi bodyscan een persoonlijk advies geven.

Er bestaat geen quickfix voor een goede gezondheid. Maar juist door je te richten op de basis ga je ervaren dat lichamelijke & geestelijke klachten voorgoed kunnen verdwijnen. Doordat het geen tijdelijke aanpak is zal het resultaat ook blijvend zijn als je er zelf mee meer bewust mee bezig blijft.

Voorafgaand aan het consult ontvang je een vragenlijst. Neem deze ingevuld en wel mee. Deze zullen we tijdens het gesprek bespreken. Op basis van wat er besproken is zal ik per email een advies uitbrengen. Dit kan zijn voor een behandeltraject of kort advies op het gebied van voeding, suppletie en/of etherische olien.

IMG_7877.jpg

De kwaliteit van onze voeding is door de jaren heen sterk verminderd. Daarbij zijn we steeds gemakkelijker geworden door het toevoegen van pakjes & zakjes. Hierdoor eten we niet voldoende voedingsstoffen om onze gezondheid optimaal te houden. We bouwen vitamine & mineralen tekorten, ons spijsverteringsstelsel krijgt het zwaarder door alle niet natuurlijke stoffen die we naar binnen werken en onder invloed van dagelijkse stress ervaren we steeds meer klachten. Doordat we ons niet richten op de oorzaak maar op de symptomen komen we in een vicieuze cirkel. Helaas moeten we steeds vaker erkennen dat de reguliere zorg ons niet voldoende kan helpen om daadwerkelijk van klachten af te komen. Een pilletje hier, pilletje daar voor de bijwerkingen en zo 'plakken' we maar door. Wist jij dat mentale klachten ook veelal ontstaan door bijvoorbeeld een disbalans in onze darmen? We noemen onze darmen dan ook vaak ons "tweede brein". Laten we daar dan ook eens goed voor zorgen dmv voeding, suppletie en een meer ontspannen leefstijl!

"Het is niet moeilijk. We zijn het alleen niet gewend! Met de juiste ondersteuning en begeleiding is het voor iedereen haalbaar. Het is vaak alleen maar terug naar de basis!"

©2020 by Puur22