DE PRAKTIJK

De belangrijkste drijfveer voor mij achter Puur22 is een diep verlangen om mensen inzicht te geven dat je zelf enorm veel invloed hebt op je gezondheid en welzijn. Uit ervaring weet ik hoe het is om veel en vaak ziek te zijn. Maar ook weet ik dat het mogelijk is om je echt fitter te voelen! Als je begrijpt hoe je lichaam werkt en ziet welke tekorten of disbalans je klachten veroorzaken dan kun je aan de slag met de oorzaak. Op basis van de uitslag van de EMB test krijg je deze inzichten en een persoonlijk advies wat je kan helpen om meer in balans te komen. Meer balans = een gezonder, fitter lijf & geest! 

Er bestaat geen quickfix voor een goede gezondheid. Maar juist door je te richten op de basis ga je ervaren dat lichamelijke & geestelijke klachten voorgoed kunnen verdwijnen. Doordat het geen tijdelijke aanpak is zal het resultaat ook blijvend zijn als je er zelf mee meer bewust mee bezig blijft.

Voorafgaand aan het consult ontvang je een vragenlijst. Neem deze ingevuld en wel mee. Deze zullen we tijdens het gesprek bespreken. 

Je bent van harte welkom bij mijn praktijk in Middenmeer of Zwaag.

Locatie Middenmeer: boven "De Bewuste drogist", Brugstraat 39a

Locatie Zwaag: De Kreek, Meetketting 2-3

IMG_8500.JPG

De kwaliteit van onze voeding is door de jaren heen sterk verminderd. Daarbij zijn we steeds gemakkelijker geworden door het toevoegen van pakjes & zakjes. Hierdoor eten we niet voldoende voedingsstoffen om onze gezondheid optimaal te houden. We bouwen vitamine & mineralen tekorten, ons spijsverteringsstelsel krijgt het zwaarder door alle niet natuurlijke stoffen die we naar binnen werken en onder invloed van dagelijkse stress ervaren we steeds meer klachten. Doordat we ons niet richten op de oorzaak maar op de symptomen komen we in een vicieuze cirkel. Helaas moeten we steeds vaker erkennen dat de reguliere zorg ons niet voldoende kan helpen om daadwerkelijk van klachten af te komen. Een pilletje hier, pilletje daar voor de bijwerkingen en zo 'plakken' we maar door. Wist jij dat mentale klachten ook veelal ontstaan door bijvoorbeeld een disbalans in onze darmen? We noemen onze darmen dan ook vaak ons "tweede brein". Laten we daar dan ook eens goed voor zorgen dmv voeding, suppletie en een meer ontspannen leefstijl!

3d760c88-729e-4e3e-8804-1f9671e6d620
3B2BE03E-FD2B-4AD2-95A7-F9B496DC3D9D
IMG_7944

"Het is niet moeilijk. We zijn het alleen niet gewend! Met de juiste inzichten is het voor iedereen haalbaar. Het is vaak alleen maar terug naar de basis!"